Zwarte Pieten 2018

Het was 2 december weer een gezellige dag met de Zwarte Pieten van Voorpost in Den Haag. 
Wij werden met applaus ontvangen door de demonstranten met de gele hesjes.

 


Zwarte Pieten zitten op de publieke tribune van de raadzaal in Rotterdam. De beveiliging probeert ons van de publieke tribune te krijgen. Wij blijven. Ze gaan ons vorderen, maar er gebeurde niets! 
Zwarte Pieten kan je niet weren uit de openbare ruimte. Tot de volgende keer😉 29 november 

 

Vorig jaar en nu weer!! 28 november 

Traditionele Zwarte Pieten in de raadzaal Amsterdam. Vorig jaar eruit gezet, nu niet.

Sylvana Simons was er ook.

Tot volgend jaar😜

Vorig jaar en nu weer!! 28 november 

Traditionele Zwarte Pieten op de Dappermarkt in Amsterdam. 
Met MoedigNL.NL

Tot volgend jaar☺️Traditionele Zwarte Pieten van Voorpost, Identitair Verzet, en ons lopen mee in de Intocht in Leiden.
Zwarte Pieten van Voorpost en Zwarte Pieten Actiegroep lopen mee met de Intocht in Utrecht😜 

Waar de Zwarte Pieten ook lopen overal willen mensen met ons op de foto😜Zwarte Pieten van Voorpost en ons lopen mee met de Intocht in Rotterdam!😀😀😀

Bekijk onze video’s

https://www.facebook.com/ActiePieten/videos/300533414124860/


 

 

 


 

                              Helden uit Friesland blokkeren de A71e dag steunprotest A7 blokkeerders in Leeuwarden. 

 

 

De 2e dag zit er op voor de rechtbank van Leeuwarden. De Zwarte Pieten Actiegroep heeft en zal elke dag voor de rechtbank staan om de A7-blokkeerders te steunen. Op één of twee negativelingen zijn wij hier in Friesland met open armen ontvangen. Morgen is er een rustdag en dinderdag gaan we er weer tegenaan. Kan nog wat worden donderdag want dan komen de Anti-Zwarte Pieten hun zeurpieten verhaal doen bij de rechter en zij hebben hun achterban opgeroepen ook naar Leeuwarden te komen. De Zwarte Pieten Actiegroep (pro Zwarte Piet) was juist gevraagd geen oproep te doen om naar Leeuwarden te komen en nu weten we ook waarom! Wij houden jullie op de hoogte wat komen gaat. 

 

 

3e dag van de A7- blokkeerders proces! 7.30 stonden wij van Zwarte Pieten Actiegroep al voor de rechtbank. Wisten niet wanneer en met hoeveel de anti zwarte pieten zouden komen. Nou behalve de mensen die naar binnen gingen voor hun spreekrecht als "slachtoffer" hebben we 2 blanke mensen gesproken die zeiden dat zwarte piet niet (meer) kon. Naast ons waren er een paar mensen die buiten Friesland hier na toe waren gekomen en daarnaast waren een hoop Friesen op de been. Het was een gezellige boel en er was een goede samenhorigheid! De buttons die we bij ons hadden hebben we allemaal uitgedeeld en we zijn toen over gegaan op stickers. Nu begrijpen we dat de stickers soms op ongepaste plaatsen zijn opgeplakt en het achterkantje op de grond is achtergelaten. Hiervoor onze excuses. We zullen de mensen hier voortaan op wijzen. We zullen er morgen rond 8.00 uur weer staan! Tot morgen! De Zwarte Pieten Actiegroep

 


4e en laatste dag voor de rechtbank in Leeuwarden. 

Om 08:00 uur stonden wij, van de Zwarte Pieten Actiegroep, alweer voor de rechtbank. Allee was er weinig plaats, het was marktdag. Sommige marktlieden hadden gezamenlijk een steunbetuiging voor de A7-blokkeerders opgehangen. Lang mocht deze niet blijven hangen, want iemand had al snel telefonisch een klacht bij de marktbeheerder gedaan. Ook ik ben 24 uur geblokt op Facebokk voor een foto van deze steunbetuiging.

 

Door alle commotie hebben wij jammer genoeg niet iedereen gedag kunnen zeggen en kunnen bedanken. Dus doen we het nu even. Iedereen bedankt voor jullie komst en gezelligheid. Door jullie voelden wij ons heel erg welkom en waren de dagen niet zo lang. Wij zullen op 9 november weer naar Leeuwarden komen om de A7-blokkeerders te steunen bij de uitspraak. We hopen jullie dan weer te zien.

Groetjes,

José, Piet, Ellen Kuipers, en anderen van de Zwarte Pieten Actiegroep. 

20181012_142756
20181012_142756
20181012_150423
20181012_150423
20181012_082603
20181012_082603